Overslaan en naar de inhoud gaan

Team Siemon Roffel uit Wildervank vertrokken richting Banjul in Gambia voor GoForAfrica.

Door op woensdag, 13 februari, 2013 - 09:00

Door Rita Velt

REIS - Afgelopen zaterdag 9 februari om 15.00 uur was het dan zover. De Nissan stond startklaar voor Vakgarage Van Damme waar maanden aan de auto was gesleuteld. Een schare familie en vrienden van Siemon Roffel, Maarten Manders en Chris Vastenburg hadden zich verzameld om het team uit te zwaaien. Richting Bakel zou het zaterdag gaan alwaar ze afgelopen zondag zijn vertrokken voor hun avontuur richting Banjul in Afrika. Dit allemaal voor het goede doel, de stichting GoforAfrica.

Inmiddels is het team 2 dagen onderweg en vertoeven ze inmiddels alweer in Midden Frankrijk. De reis verloopt voorspoedig en volgens eigen zeggen rijdt de Nissan als een trein en voelen de mannen zich al God in Frankrijk.

In teams wordt de reis voortgezet richting Spanje waar ze bij Gibraltar met de boot overgaan naar Marokko. En daar zal het echte avontuur beginnen want er zal o.a. een aantal dagen door de woestijn worden gereden.

Volgens Freddy van Damme geen probleem; want deze Nissan, dat is een super auto! En nadat Freddy (zie foto) dan ook zijn goedkeuring had gegeven afgelopen zaterdag, ging het team op weg.


Het team GoforAfrica is te volgen via facebook, www.facebook.com/SiemonChrisMaarten
Of via twitter. #gfa2013

Meer informatie over de reis of waar de verschillende teams zich bevinden, kunt u vinden op www.goforafrica.nl