Overslaan en naar de inhoud gaan

Filmhuis PLUS op dinsdagmiddag in vanBeresteyn

Door op vrijdag, 8 februari, 2013 - 12:31

Filmhuis vanBeresteyn start vanaf 5 maart met Filmhuis PLUS op dinsdagmiddag

FILMHUIS PLUS - Vanaf maart komt het Filmhuis vanBeresteyn onder de noemer Filmhuis PLUS met een aansprekende programmering aan films op de eerste dinsdagmiddag van de maand. Hiermee komt het Filmhuis tegemoet aan de vele verzoeken om ook op een ander moment dan de vaste maandagavond films te vertonen.

Zo draait op 5 maart de film Hyde Park on Hudson, een verhaal over een bizar moment in het leven van Franklin Delano Roosevelt (Bill Murray), de 32e president van de Verenigde Staten.

Op 2 mei draait de Franstalige film Amour. Dit verhaal gaat over een bejaard echtpaar waarvan de vrouw een herseninfarct krijgt. Op 7 mei tenslotte staat Anna Karenina geprogrammeerd, een tijdloos verhaal over een buitenechtelijke liefdesrelatie in het tsaristische Rusland van 1874.

Entreeprijzen zijn € 7,00 voor niet-leden en € 4,50 voor leden van het Filmhuis. Een lidmaatschap is geldig voor zowel de maandag als de dinsdagfilms.
Een introductie aanbieding bestaat uit € 15,00 voor de eerste drie dinsdagmiddagfilms.

De aanvangstijd van de dinsdagfilms is 14.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via 0598 634566 of te halen bij de theaterkassa in het Cultuurcentrum. Informatie over Filmhuis PLUS: 0598- 317730