Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontmoetingmiddag / informatiebijeenkomst voor mantelzorgers

Door op donderdag, 7 februari, 2013 - 09:15

MANTELZORG - Donderdag middag 21 februari is er weer de mogelijkheid voor mantelzorgers om elkaar te ontmoeten. Voor deze middag is het thema: Welzijn Nieuwe Stijl. Gastspreker voor deze middag is Anneke Dragt (programmamanager gemeente Veendam en gemeente Pekela).

Welzijn Nieuwe Stijl is een werkwijze. De eigen kracht en oplossend vermogen van mensen en hun omgeving staan centraal. Anneke Dragt informeren de aanwezigen over welke veranderingen er zijn doorgevoerd en wat dit betekent voor u als mantelzorger. Tijdens deze middag wordt er ook tijd vrijgemaakt om met elkaar in gesprek te gaan over het thema.

Om de maand organiseert het Steunpunt Mantelzorg een ontmoetingsbijeenkomst/informatiemiddag (avond) voor mantelzorgers en belangstellenden

Zorgt u langdurig voor iemand anders? Wilt u wel eens praten met iemand die dat ook doet? Of wilt u graag meer informatie over regelingen die er zijn?
U bent van harte welkom op donderdagmiddag 21 februari van 13.30 - 15.30 in de Ontmoetingsruimte van Compaen aan de Jan Salwaplein 3 in Veendam.

De ontmoetingsbijeenkomsten worden georganiseerd vanuit het Steunpunt Mantelzorg Compaen i.s.m. werkgroep Mantelzorg. Die zijn er zodat mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uit wisselen en er ruimte is voor vragen en informatie.

Heeft u vragen of wilt u informatie over mantelzorg en mantelzorg ondersteuning, neem dan gerust contact op met Sjeni Mustafa, Steunpunt Mantelzorg Compaen (tel. 0598 - 698119).