Overslaan en naar de inhoud gaan

Notitie uitgangspunten Borgerswold ter inzage op het gemeentehuis

Door op woensdag, 6 februari, 2013 - 13:56

INZAGE - De gemeente Veendam heeft een notitie met ruimtelijke uitgangspunten voor de ontwikkeling van het recreatiegebied Borgerswold en nabije omgeving in voorbereiding. Deze stukken zijn in te zien op het gemeentehuis tot en met 5 maart 2013.

Inhoud van het document
Het Borgerswold is de belangrijkste groenzone van de gemeente Veendam en herbergt een allround recreatiegebied. Er zijn diverse wensen ten aanzien van het gebruik van het park en uitbreiding van de recreatiefunctie in het park en aangrenzende gebieden, die door particulier initiatief verwezenlijkt zouden kunnen worden. Voor enkele van die initiatieven zal een wijziging van het geldende bestemmingsplan nodig zijn op het moment dat de plannen concreet worden. In een notitie wil de gemeente de ruimtelijke uitgangspunten voor die planwijzigingen benoemen en vastleggen.

Notitie inzien
De concept uitgangspuntennotitie met bijbehorende stukken zijn in te zien tot en met 5 maart 2013 op het gemeentehuis van Veendam en via www.veendam.nl.

Reageren?
Op de conceptnotitie wordt inspraak verleend aan inwoners en in de gemeente belanghebbende natuurlijke personen en rechtspersonen. Geen inspraak wordt echter verleend op uitgangspunten die reeds eerder zijn vastgelegd.

Schriftelijke inspraakreacties (zienswijzen) dienen vóór 6 maart 2013 naar voren gebracht te worden bij burgemeester en wethouders van Veendam onder vermelding van naam, adres en woonplaats van de afzender.

Zienswijzen kunnen tijdens deze termijn ook mondeling naar voren worden gebracht. Hiervoor dient vóór 27 februari 2013 een afspraak te worden gemaakt met de gemeente.

De zienswijzen zullen door de gemeenteraad betrokken worden bij de vaststelling van de uitgangspuntennotitie.