Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoekers Refaja ziekenhuis plannen samen bezoek via website www.ziekenhuisplanner.nl

Door op maandag, 4 februari, 2013 - 12:50

BEZOEK - De ene keer komt iedereen tegelijk op bezoek bij een patiënt en op andere momenten komt er niemand. Iedereen bellen of mailen om het bezoek te regelen is vaak een hoop werk. Via de website Ziekenhuisplanner.nl kan de bezoeker van het Refaja ziekenhuis zelf de ziekenhuisopname van een familielid, vriend of kennis volgen en informatie delen via een gezamenlijke agenda. Ook kan men informatie delen via een dagboek.
Ziekenhuisplanner.nl is gratis te gebruiken voor patiënten en bezoekers van het Refaja ziekenhuis.

Agenda en dagboek
In het Refaja ziekenhuis mogen niet meer dan twee mensen tegelijk op bezoek komen. Anders wordt het snel te druk voor de patiënt en kamergenoten. In de online agenda kan iedereen meteen zien, wie wanneer op bezoek gaat. Zo kunnen bezoekers samen het bezoek spreiden. De dagboekfunctie kan gebruikt worden om berichten te plaatsen en op berichten te reageren. Zo kan het bezoek elkaar op de hoogte houden van het wel en wee van de patiënt.

Gratis en veilig
Gebruik maken van de ziekenhuisplanner is gratis en gemakkelijk in gebruik. Een e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord zijn voldoende om de site te gebruiken. Met het oog op privacy gebeurt dit binnen een beveiligde verbinding.