Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterpolowedstrijd pupillen ZPC Bubble in Hoogezand

Door op zondag, 3 februari, 2013 - 17:10

Teskt ZPC Bubble

WATERPOLO - Afgelopen zaterdag speelde de pupillen van zwem en poloclub Bubble alweer hun 8e waterpolowedstrijd van dit seizoen. En wat hadden de pupillen er weer zin in, maar toch waren er sterke tegenstanders waartegen gespeeld moest worden. Er werden dan ook 2 wedstrijden gespeeld in zwembad "Kalkwijck" in Hoogezand. De eerste wedstrijd was tegen de "de Plons" uit Coevorden, welke door leuk en goed teamspel met 7 - 3 werd gewonnen.

De tweede wedstrijd was tegen de "Eemsrobben" uit Delfzijl, waarbij het de pupillen zeker niet makkelijk werd gemaakt. Na een 1 -3 achterstand, werd deze in de laatste minuten echter omgebogen naar een 3 - 3 gelijkspel. De trainers en coaches waren maar wat trots op hun pupillen en op wat zij tezamen hebben bereikt. De pupillen staan daarom nog steeds in hun poule op de eerste plaats, waarbij er nog wel wat wedstrijden zijn te spelen.

Wij blijven als vereniging altijd op zoek naar nieuwe leden, dus zoek je een leuke team- of zwemsport, dan is waterpolo of zwemmen bij Z&PC Bubble wellicht iets voor jouw. Z & PC Bubble is een veelzijdige vereniging met enthousiaste groep waterpoloƫrs, zwemmers & trimgroep, en is voor alle leeftijden. Neem eens voor meer informatie contact op met: dhr. T. Lammerts via e-mail secretaris@zpcbubble.nl of kijk op www.zpcbubble.nl