Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal

Door op zaterdag, 2 februari, 2013 - 21:23

Door Jacob Kuipers

ZAALVOETBAL - De Koplopers van de hoofdklasse kwamen afgelopen week allemaal in actie en alleen TTK liet twee punten liggen tegen Tis Smid door met 4-4 gelijk te spelen. Beautysalon Jannie won met 7-0 van Adviesunie dat in het begin goed mee deed, maar na twee tegen goals was het over. MLS won met 12-2 van J. Kuiper en blijft op twee punten achterstand van de koploper. Ucarcars liet Ron Haans achter met lege handen door met 7-3 te winnen.

OG Team-Visser Chauffeursdienst was een vervelende wedstrijd omdat OG Team veel zeurde. Vasse kreeg na drie minuten een gele kaart bij de stand van 3-9. En met nog drie minuten te spelen maakte OG-team speler Boiten een vervelende overtreding op een speler van Visser. Daarna was het helemaal mis en dat kwam doordat Oldenburger van OG Team aan kwam rennen en een speler van Visser sloeg. De scheidrechter besloot na overleg de laatste minuten niet meer te spelen en het bestuur zal hier zeker op terug komen.

In de eersteklasse won Grandcafe Rembrandt met 17-0 van ZTK en staat nu bovenaan. Hager scoorde zeven keer voor Rembrandt en Sportplein dacht na een 4-0 voorsprong dat de punten binnen waren,boomkwekerij Bijmolt kwam nog terug tot 4-3 tot grote opluchting van Sportplein. Rainbow Events won met 5-2 van B&M en Euromail won van QB Onderdelenshop met 4-3 en sluit aan bij de middenmoot. Vireau Bloemen maakte het koploper Partycentrum Joenne moeilijk, maar verloor uiteindelijk met 7-2. Fysio Jan Veen won eerder in de week ook van Vireau Bloemen: 4-1. Buurke Bestrating blijft laatste, want nu werd er met 3-2 van Fc. Titanium verloren.

Bareveld dat de tweede helft van de competitie in de tweedeklasse speelt kreeg ook hier weer klop, nu werd er met 6-0 verloren van Glasgarage 2. Ook Afterbeat blijft onderin door met 11-2 te verliezen van Kruit en Kramer, waarvan Folkersma vijf goals maakte.

In de derdeklasse is het alleen nog spannend wie tweede wordt. Beste Hypotheek staat met nog zeven wedstrijden te spelen twaalf punten voor op DWS/ v.d. Kooi dat tweemaal met 10-0 won. Team 49 ‘ers en Warmteservice werden beide met 10-0 verslagen. Warmteservice verloor ook nog van Broekema met 7-2 en Team 49' ers verloor ook nog van Smurfit/Kappa met 8-0. Fc. Reyes won nipt van v.d. Veen Kantoormeubelen met 4-3 en staat nu derde. Avebe won met 4-2 van GHV/ Axinte. Nieuwe teams kunnen zich inschrijven voor het volgend seizoen. Als men mee wil doen in onze competitie moet men wel snel zijn, want vol is vol.