Overslaan en naar de inhoud gaan

Win een workshop goochelen van meervoudig goochelkampioen Hilbert Geerling

Door op woensdag, 6 februari, 2013 - 14:29

GOOCHELEN - Op zondag 3 maart komt viervoudig goochelkampioen Hilbert Geerling naar vanBeresteyn met de magische voorstelling Nico met z'n Kliko. Een betoverend verhaal, verteld en gespeeld door viervoudig Nederlands Kampioen Goochelen Hilbert Geerling. Je zult maar een blunder begaan van 7,5 miljoen. Dan moet je maken dat je wegkomt. Rennen. Vluchten. Wegwezen. Met de politie op zijn hielen weet Nico zich te verstoppen op een afvalberg. Alles is vies en smerig. En dat is niet zo mooi.... Behalve als je je fantasie gebruikt. Nico ontdekt dat je fantasie je mee kan nemen naar een andere wereld. Een wereld waarin alles kan. Een wereld waarin alles wat je fantaseert waar is. Waarin afval zomaar goud is en onweer klinkt als een orkest. En als de fantasie dan kompleet naar je hoofd is gestegen, dan is helemaal niets meer wat je dacht dat het was... Een betoverende voorstelling vol vuiligheid en humor.

De voorstelling begint om 15.00 uur.
Reserveren kan via www.vanberesteyn.nl of 0598 634566.

In samenwerking met de Bibliotheek is een wedstrijd uitgezet onder kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen worden uitgedaagd hun beste truc op facebook of you tube te plaatsen en de link vóór 25 februari door te geven aan vanberesteyn@veendam.nl.
De ontvangen filmpjes zullen worden beoordeeld en de beste goochelaars winnen een workshop van de grote goochelaar zelf.