Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal Veendam Wildervank

Door op maandag, 28 januari, 2013 - 21:32

Door Jacob Kuipers

ZAALVOETBAL - Maandag zijn de wedstrijden afgelast in verband met de sneeuwval. In de hoofdklasse won MLS vrijdag met 10-2 van sportcentrum Ron Haans en blijft MLS meedoen voor het kampioensschap.

Vier wedstrijden zijn er gespeeld in de overgangsklasse en daar maakte O.G. Team geen fout en won met 8-1 van HLB Nannen en Muurman scoorde zes doelpunten. Pizza Mamma Mia- van Ringh/ Goudenschaar werd 4-0 en Glasgarage 1 won na een 2-0 achterstand alsnog met 3-2 van Sandra's Hairstudio. Xelvin verloor met 5-4 van Stucadoorsbedrijf Meijer.

In de eersteklasse won Sportplein met 14-0 van QB Onderdelenshop, waarvan Kroon vijf goals maakte. Grandcafe Rembrandt won met 3-2 van VIB Netwerken en B&M liet Euromail met lege handen door met 6-4 te winnen.

Klusfabriek zorgde voor een stunt in de tweedeklasse door te winnen van koploper Partycentrum Joenne met 11-5. Het was de eerste nederlaag van Joenne dat ook nog vijftien strafminuten op liep waarvan Vos twee keer geel kreeg, dus rood. De heer Vos wilde op de spelersbank blijven zitten, maar moest naar de kleedkamer of tribune in weigerde. Dit zal vast nog wel een ‘staartje' krijgen. Het was ook een vervelende wedstrijd waar men elkaar moeilijk kon afblijven. FC Titanium verloor met 5-3 zonder de kersverse vader Desmond Dijk die vlak voor de wedstrijd vader werd van een zoon. Van Calker/Heikens -Kruit en Kramer werd 7-3.

In de derdeklasse werd niet gespeeld.