Overslaan en naar de inhoud gaan

HEPRO Stormvogels Veendam organiseert eerste ATB-tocht in Borgerswold

Door op zondag, 27 januari, 2013 - 22:59

ATB-TOCHT - Met dank aan Moekotte uit Veendam organiseert HEPRO Stormvogels Veendam op zondag 10 februari haar eerste Moekotte ATB-tocht in het mooie Borgerswold.
Na de fusie tussen de tour en de raceafdeling heeft de ATB-afdeling zich enorm ontwikkeld. Intussen hebben zich bijna 60 ATB-ers verenigd waarvan wekelijks een groot gedeelte gezamenlijk de meest uiteenlopende tochten fietsen. Een grote wens was om ook ATB-ers van buiten Veendam kennis te laten maken met het prachtige parcours waarover we beschikken in Borgerswold. Dan kan dus nu op zondag 10 februari a.s.

Men kan kiezen voor een route van 20, 30 of 45 km over een zeer gevarieerd parcours. Verder wordt niets aan het toeval overgelaten wat betreft de organisatie. Inschrijving kan supersnel door het gebruik van scan & go, men kan zich douchen na de tocht, verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid, er is een mogelijkheid om de fiets af te spuiten, er is gezorgd voor ruime verzorging onderweg en als afsluiting is er voor iedere deelnemer een heerlijke kop erwtensoep bij de finish.

De organisatie is erg blij met de ondersteuning van Veendam 1894 (die haar kantine ter beschikking stelt) en de samenwerking met de Brandweer die reeds haar sporen heeft verdiend met de organisatie van de Brandweertocht.

Voor meer informatie over de tocht kunt u kijken op www.stormvogelsveendam.nl.