Overslaan en naar de inhoud gaan

Willy Alberti muziekfestival in de Breehorn Veendam

Door op zaterdag, 26 januari, 2013 - 10:00

MUZIEKFESTIVAL - Kom op donderdag 14 februari Valentijnsdag naar woonzorgcentrum De Breehorn en geniet van de muziek, foto's, film en anekdotes van Willy Alberti verteld door zijn zoon Tonny Alberti. Vanaf 13.30 uur zijn alle 55 plussers van de wijk Sorghvliet Veendam van harte welkom voor deze unieke en onvergetelijke middag. Toegangsprijs is € 5, - inclusief koffie/thee en één consumptiebon in voorverkoop.

Kaarten
Kaarten zijn vanaf donderdag 24 januari te koop bij de receptie van De Breehorn (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur). Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De voorverkoop sluit op 6 februari. Aan de kassa betaalt u € 6, -.

Bruisend Hart Breehorn
Willy Alberti muziekfestival is een initiatief van Bruisend Hart Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, Winkler Prins en Compaen werken op 14 februari twee jaren samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van De Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren. De Breehorn is een multifunctioneel centrum en gaat met deze samenwerking functioneren als het ‘activiteitenhart' voor de wijk. In en om MFC De Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd

De Breehorn is een bruisend en gezellig woonzorgcentrum in Veendam. Het woonzorgcentrum is een Multifunctioneel Centrum van de wijk Veendam Centrum. Woonzorgcentrum MFC De Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander.