Overslaan en naar de inhoud gaan

Homeopathie Veendam opent deuren voor mens en dier

Door op donderdag, 17 januari, 2013 - 16:00

PRAKTIJK - In Veendam gaat per 1 febrauri de praktijk Homeopathie Veendam open. Homeopathie Veendam bestaat uit afgestudeerde homeopaten en specialisten in zowel homeopathie als celzouttherapie.

Homeopathische geneesmiddelen stimuleren het organisme om het verstoorde evenwicht te herstellen en daarmee genezing te bereiken. Homeopathie is heel breed inzetbaar voor verschillende lichamelijke en psychische klachten.

Celzouttherapie is iets minder bekend. Ontwikkeld door een bekend homeopaat uit de vorige eeuw heeft deze therapie al veel mensen kunnen helpen aan vooral een tekort aan mineralen. Deze aanvulling zorgt, in tegenstelling tot de mineralen die op de markt verkrijgbaar zijn, voor een aanvulling van onze celzouten in plaats van het lichaam alleen een prikkel te geven. Ook schuilt er een kracht in de combinatie van beide therapieën. Homeopathie Veendam is gespecialiseerd in het herkennen en diagnosticeren van klachten en weet met haar kennis in de therapieën de juiste formule samen te stellen.

Naast het behandelen van patiënten geeft Homeopathie Veendam ook regelmatig cursussen en workshops. Bijvoorbeeld een homeopatische EHBO cursus.

Op de website is informatie vinden over de praktijk en het cursusaanbod.

De praktijk is gevestigd in de Sarastraat 40 in Veendam.
http://homeopathieveendam.webs.com