Overslaan en naar de inhoud gaan

Caberatier Ronald Smink in vanBeresteyn

Door op zaterdag, 12 januari, 2013 - 11:08

Vrijdag 18 januari in vanBeresteyn een cabaretier wiens humor door Het Parool is vergeleken met die van Bert Visscher en Jochem Myjer Ronald Smink is de naam van dit, uit Joure afkomstig, podiumbeest.

Elke samenleving kent wel een goedaardige gek. Eén die dagelijkse gebruiken totaal ontwricht, verzeild raakt in de vreemdste situaties en problemen op knullige wijze oplost. Zo ook Ronald Smink. Na het winnen van het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2007 startte hij in 2009 met Bor Knok, een absurde voorstelling vol gebaren en met een Friese tongval. Ronald levert regelmatig een bijdrage aan Vara Humor Tv. In zijn nieuwe voorstelling Bonanza gaat de volumeknop nog een stukje omhoog. Ronald is sneller en energieker, maar ook teder en gevoeliger geworden. Hij laat zijn gedachtes de vrije loop. Reken dus op een absurde voorstelling met fantasierijke verhalen.

De voorstelling in vanBeresteyn in Veendam begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.vanberesteyn.nl of via 0598 634566