Overslaan en naar de inhoud gaan

Stratenvolleybaltoernooi is terug van weggeweest.

Door op woensdag, 9 januari, 2013 - 23:37

VOLLEYBAL - Na 3 jaar afwezigheid wordt op vrijdag 24 mei 2013 het stratenvolleybaltoernooi een nieuw leven ingeblazen. Stichting Sport en Evenementhallen Veendam organiseert in samenwerking met Evenementenplein Veendam dit toernooi. Het wordt gehouden van 19:00 uur tot ca. 22:30 uur in het Indoorcentrum, Jan Salwaplein in Veendam.

Het stratenvolleybaltoernooi is de ideale gelegenheid om een avond gezellig en sportief bezig te zijn met vrienden, familie en kennissen. Wel zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan elk deelnemend team. Zo moet elk team uit minimaal 8 personen bestaan, is de minimumleeftijd 15 jaar, moeten er altijd twee 2 dames in het veld staan, en mogen er maximaal 2 spelers in het veld staan die lid zijn van de Nederlandse Volleybalbond en in de volleybalcompetitie 3e klasse of hoger spelen.

Inschrijving/betaling
De kosten voor deelname aan het stratenvolleybaltoernooi bedragen 25 euro per team. Dit moet vooraf worden overgemaakt op het rekeningnummer 4859510 t.n.v. Stichting Sport en Evenementhallen Veendam, onder vermelding van ‘deelname svt 2013' en de naam van het team. Slechts na betaling van het inschrijfgeld is je inschrijving geldig.
Teaminschrijvingen voor 31 maart 2013 ontvangen bittergarnituur t.w.v. €10,-

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op www.indoorcentrumveendam.nl of aan de bar in het Indoorcentrum Veendam (Sorghvliethal).

Het belooft weer een leuke avond te worden. Dus aarzel niet, en trommel mensen op om mee te doen aan dit sportieve en supergezellige stratenvolleybaltoernooi!