Overslaan en naar de inhoud gaan

SC Veendam - Onderhoud met gemeente Veendam

Door op dinsdag, 8 januari, 2013 - 22:38

SC VEENDAM - De raad van commissarissen van SportClub Veendam heeft vanmiddag een onderhoud gehad met de gemeente Veendam over de nieuw ontstane situatie rondom stadion de Langeleegte.

Zoals bekend werd kortgeleden de intentie-overeenkomst (tussen gemeente en projectontwikkelaars) ontbonden om te komen tot een sport- en leerpark. Heel concreet betekent dit dat ons stadion hiermee niet wordt overgenomen door genoemde marktpartijen.

De gemeente heeft de raad van commissarissen laten weten dat de huurovereenkomst van stadion de Langeleegte onverkort van kracht blijft.

Het houdt in dat SC Veendam de stadionhuur voor het tweede gedeelte van dit seizoen (à circa 100.000 euro) zelf zal moeten afdragen. Dit bedrag is niet opgenomen in de begroting van de club.

De raad van commissarissen gaat zich nu beraden over de mogelijkheden om het tekort in de tot dusver sluitende begroting voor het seizoen 2012/13 weg te werken.

Zodra daar op korte termijn helderheid over ontstaat, alsmede over een aantal andere ontwikkelingen, zal de clubleiding de toegezegde openheid van zaken betrachten.