Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam krijgt PvdA-ombudsteam Voorzitter Hans Spekman verricht aftrap

Door op donderdag, 3 januari, 2013 - 10:42

OMBUDSTEAM - Op woensdag 16 januari 2013 wordt het PvdA- ombudsteam Veendam opgericht. Dit gebeurt op de Nieuwjaarsreceptie van de PvdA afdeling Wildervank-Veendam door de voorzitter van de partij Hans Spekman. De bijeenkomst vindt plaats in het A.G. Wildervanck te Veendam. Aanvang: 20.00 uur.

Momenteel zijn er al meer dan 130 lokale PvdA-ombudsteams actief in steden en dorpen, en dat worden er steeds meer. In deze teams staan vrijwilligers van binnen én buiten de partij klaar om mensen te helpen met allerlei 'kleine problemen'. Vaak kleine problemen maar vaak ook grote ergernissen: overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek, gebrekkige huisvesting. Allemaal zaken die mensen dagelijks raken.

Ombudswerk richt zich traditiegetrouw vooral op klachten over overheidsinstanties, maar het team kan je ook op weg helpen als je niet goed weet bij welke instantie je moet aankloppen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een geschil met gemeente, bank, fiscus of ziekenhuis.

Burgers uit Veendam / Wildervank e.o. kunnen het ombudsteam PvdA-Veendam bereiken op telefoonnummer: 06-25584200 of via email: ombudsteam@pvdaveendam.nl