Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkler Prins - Op naar het Glazen Huis

Door op maandag, 24 december, 2012 - 12:16

GLAZEN HUIS - Met dit motto vertrokken 9 leerlingen en 3 docenten van Handel & Administratie van Winkler Prins Veendam op zaterdag 22 december jl. naar Enschede.

‘Beter kun je je kerstvakantie niet beginnen dan gezamenlijk de cheque met de eindopbrengst van de afgelopen acties voor Serious Request te overhandigen', aldus Chantal Nijboer, één van de leerlingen. Het was eigenlijk een spontane actie van Annemijn Bartelds om zelf naar Enschede te gaan en het geld daar te overhandigen. Ze vond ook haar moeder bereid om mee te rijden.

En met succes, want de cheque met een totale opbrengst van € 1.580,38 mocht worden gepresenteerd voor de webcam en staat vereeuwigd op de site van www.seriousrequest.3fm.nl/video/chequebox (tijdstip: 22 DEC 2012 14:46)

Het geld is bijeengebracht door de verkoop van zelfgemaakte kerstboompjes en babygeschenkdozen.

Begeleidende docent Richard Smale, en mede organisator: ‘Zonder alle afnemers van de producten, de sponsoren en begeleidende docenten was dit resultaat niet mogelijk geweest. Ik bedank iedereen dan ook voor de support van de VMBO-actie voor Serious Request 2012.'