Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsgroet en uitnodiging voor het nieuwjaarsfeest van de gemeente Veendam

Door op vrijdag, 21 december, 2012 - 11:05

De gemeente Veendam wenst u een voorspoedig en gezond 2013 met deze digitale kaart.

Nieuwjaarsfeest Veendam in vanBeresteyn
Bekendmaking Veendammer van het Jaar 2012

NIEUWJAAR - Voor de zesde keer organiseert de gemeente Veendam een nieuwjaarsfeest. Het gratis toegankelijke nieuwjaarsfeest voor de inwoners van de gemeente Veendam vindt op dinsdagavond 1 januari 2013 plaats. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in het cultuurcentrum vanBeresteyn om samen het nieuwe jaar in te luiden. Met een programma vol dans, muziek en de bekendmaking van de ‘Veendammer van het Jaar 2012' belooft het nieuwjaarsfeest een succes te worden.

Nieuwjaarstoespraak
De inwoners van de gemeente Veendam zullen door de wethouders van de gemeente Veendam op dinsdag 1 januari 2013 vanaf 19.00 uur met een welkomstdrankje worden ontvangen. Burgemeester Ab Meijerman zal een nieuwjaarstoespraak houden om het nieuwe jaar samen met de inwoners van de gemeente Veendam in te luiden.

Veendammer van het Jaar
Tijdens dit feestelijke programma zal ook bekend worden gemaakt wie de ambassadeursrol van ‘Veendammer van het Jaar 2011' Thomas Kaldijk gaat overnemen en zich ‘Veendammer van het Jaar 2012' mag noemen.

Optredens
Verder zal er tijdens het nieuwjaarsfeest een spectaculaire dans verzorgd worden door de Europese Kampioenen Oxygym Juniors. De winnaars van de Klassiek- en Poptalentwedstrijd van het Winkler Prins zorgen voor muzikale optredens. Achtergrondmuziek wordt verzorgd door de band Fellow.

Wij hopen u te mogen begroeten op dinsdagavond 1 januari vanaf 19.00 uur in vanBeresteyn!
U bent van harte welkom!