Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstdiner voor eenzame Veendammers

Door op donderdag, 20 december, 2012 - 16:00

KERSTDINER - Op 26 december is er een kerstdiner voor eenzame burgers in Veendam en omgeving. Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door SNS-fonds, gemeente Veendam, Compaen en giften van burgers.
Er zijn mensen die vieren de feestdagen niet, de helft van de ouderen bijvoorbeeld krijgt tijdens deze dagen helemaal geen bezoek en voelen zich in deze tijd extra eenzaam. Maar er zijn ook mensen die niet beschikken over de financiƫle middelen om kerst te vieren.

Daarom gaan Gerard Katuin (jongerenwerker) en Sjeni Mustafa (Steunpunt Mantelzorg ) dit jaar een kerstdiner in samenwerking met jongeren organiseren. Aan het diner zijn geen kosten verbonden.
Via de Thuiszorg, Lentis, Compaen, sociale teams en vrijwilligersorganisaties worden mensen benaderd en uitgenodigd voor het kerstdiner.

De organisatie van de kerstdiners wordt mogelijk gemaakt door de inzet van jonge vrijwilligers. SNS-fonds sponsort een groot deel van de kosten.

Iedereen die mensen kent, die met de Kerst ongewenst alleen thuis zijn mag hen voordragen voor het diner bij Sjeni Mustafa 06-46174257 of Gerard Katuin 06-12717677. Mailen mag ook smustafa@compaenveendam.nl of gkatuin@compaenveendam.nl