Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke en de Borcher Brothers winnaar WP Talentenjacht Klassiek-Akoestisch [foto's update]

Door op maandag, 17 december, 2012 - 17:05

Tweede prijswinnaars Chantal & Roxy 

TALENT - Vrijdag vond in de kantine Binnenwoel van de Winkler Prins aan de Raadsgildenlaan de Talentenjacht Klassiek-Akoestisch plaats. De presentatie was in handen van Robin Weishaupt en Lauren Vorstenbosch (VWO-4). De talentenjacht werd georganiseerd door de docenten Leeuwerke (muziek) en Vissinga (drama/ckv) i.s.m.12 leerlingen VWO-4 CKV, die zich hebben ingezet voor een vlekkeloze avond!

Ondanks het natte en stormachtige weer wisten veel leerlingen, ouders en oud-leerlingen van de WP de weg te vinden naar de jaarlijkse talentenjacht. De zaal zat weer goed vol en kon genieten van een afwisselend programma.

Uitslag:
Derde plaatst voor Demi&Luuk, Demi Drenth (zang) en Luuk Staal (piano) met: "Turning Tables" (Adele)

Tweede plaats voor Chantal&Roxy, Chantal Boelman (zang) en Roxy Walma (gitaar) met: "Nobody's Perfect" (Jessie J)

Op de eerste plaats Marijke en de Borcher Brothers, Marijke Wever (zang), Richard Borchers (saxofoon) en Nick Borgers (piano) met "Holy Joe" (Kriss Berry)

Een avond met hoog niveau en de jury o.l.v. voorzitter Eva Bouma had er maar lastig mee...Demi Drenth zong met overtuiging en had perfecte begeleiding op piano van Luuk Staal. Ze scoorden als eindcijfer een 7.8. Chantal Boelman wist te ontroeren en had veel expressie in haar optreden. Roxy Walma liet op gitaar haar enorm muzikaal talent zien: eindcijfer 7,9. Maar ja, toen was daar Marijke Wever die als echte artieste haar optreden zuiver en met stijl bracht. Ondersteund door de broers Richard en Nick Borchers haalden zij terecht de hoofdprijs binnen met als eindscore een 8,1.

Zij treden samen met Mindrush (winnaars TJPOP 2012) op tijdens het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Veendam! Op dinsdag 1 januari 2013 in theater vanBeresteyn.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum