Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op zondag, 16 december, 2012 - 18:00

Door Jacob Kuipers.

ZAALVOETBAL - Afgelopen week werd er in de competitie en beker gespeeld. In de beker werd er gespeeld in de poules A t/m D en maandag 1 december komende poules E en F nog in de baan. De volgende teams gaan door naar de volgende ronde. Sportcentrum Ron Haans en Vireau Bloemen uit poule A en uit poule B gaan MLS en Kruit en Kramer door. In poule C gaan Partycentrum Joenne en Grandcafe Rembrandt door. En uit Poule D zijn dat VIB Netwerken en TTK.

In de competitie werd er gespeeld in de eerste klasse t/m de derdeklasse. Draaier Schilders won met 6-1 van QB Onderdelenshop en Bareveld verloren van B&M met 8-4. Rainbow Events won met 6-3 van Boomkwekerij Bijmolt.

Een wedstrijd werd er gespeeld in de tweedeklasse en daar won Glasgarage 2 van Buurke Bestrating met 5-3

En in de derdeklasse had Beste Hypotheek geen partij aan Warmteservice. Uitslag 14-3. Met ondermeer 6 doelpunten van O. Altundas. Avebe won verrassend van NVL met 9-7, waar R.Haarlemmer zeven goals maakte. In de middenmoot speelden Van de Veen Kantoormeubelen en Smurfit/Kappa gelijk met 3-3. Smurfit/Kappa kwam met 2-0 voor, maar verloor daarna de controle over de wedstrijd en kwam achter te staan met 3-2. En in de laatste minuut kreeg een speler 2 minuten straf en toen maakte Principaal alsnog gelijk. GHV/Axinte won met 7-3 van Team 49 ers met onderanderen vier treffers van Kaman.

Na maandag hebben we een paar weken rust en we gaan weer beginnen op vrijdag 11-01-2013 in het Indoorcentrum Veendam. V&Z wenst iedereen prettige kerstdagen en sportief een voorspoedig 2013