Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstsurvival voor groepen 8 in Veendam en Wildervank

Door op vrijdag, 14 december, 2012 - 20:00

Door gemeente Veendam

KESTSURVIVAL - 2012 is bijna voorbij en 2013 wacht op ons. Om dit jaar sportief af te sluiten is er op maandag 17 en dinsdag 18 december 2012 een kerstsurvival voor de groepen 8 in Veendam en Wildervank. De activiteit wordt georganiseerd door studenten van het Hanze Instituut voor Sportstudies die stage lopen bij de gemeente Veendam. De activiteit vindt plaats in het kader van het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).

Maandag 17 december 2012 is de Wildervanckhal in Wildervank het decor en dinsdag 18 december de Sorghvliethal in Veendam. Verdeeld over de ochtend en middag komen de groepen een programma afwerken waarbij het thema Kerst centraal staat. Het is voor de kinderen een unieke gelegenheid om eens iets te doen wat ze normaal niet doen: een survivalbaan overbruggen.

In de baan zijn leuke kerst en sport gerelateerde vragen verwerkt. Er wordt van hen verwacht dat ze goed samenwerken. De kinderen krijgen ook wat te drinken en een lekker stuk fruit om gezond het nieuwe jaar in te gaan. We zijn zeer verheugd dat de maandag geheel gesponsord wordt door de Supercoop in Wildervank en de dinsdag door de Jumbo in Veendam. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.