Overslaan en naar de inhoud gaan

Vooruitblik volleybalteams

Door op woensdag, 12 december, 2012 - 22:47

Flash dames ontvangen Veracles

Na de moeizame overwinning afgelopen zaterdag in Leeuwarden hebben de dames van Flash zaterdag het vaste plan om alles uit de kast te trekken in het middenmoot duel tegen Veracles 2. De ploeg van coach Henk Schreuder ontvangen zaterdag de ‘groene studenten' uit Groningen. Aanvangstijd 18.00 uur.

Volgens coach Schreuder is deze tegenstander hoger in te schatten dan VCL, maar toch heeft hij daarbij een goed gevoel om tot winst te komen. Want de vrouwen van Flash spelen dit seizoen steeds betere potjes tegen de sterkere ploegen.

Bovendien willen de dames de punten graag in Veendam houden om zo een vaste plek in de middenmoot te veroveren.

Aanvangstijd 18.00 uur in de ParkstadArena.


Flash heren spelen thuis tegen Ritola 2

De volleybal mannen van coach Jan Pot zien met spanning uit naar de topper tegen Ritola-2. Het zal een weerzien worden met veel oude bekenden. In dit team spelen meerdere oud-flash'ers, die zeker zullen proberen de winst te pakken. Met Ritola volop in de achtervolging op de Veendamse gastheren is er sprake van een echte 6 punten-topper.

Wint Flash wordt het gat met Ritola groter, bij een omgekeerd resultaat wordt het gaatje klein en kunnen de Zuidlaarders bij een 0-4 winst zelfs de eerste plek van Flash overnemen.
Aan motivatie geen gebrek voor de Flashmannen, die tegen de sterke tegenstanders tot nu toe het beste spel hebben laten zien. We verwachten zaterdag een mooie spannende pot volleybal.

Aanvangstijd 18.00 uur in de ParkstadArena