Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert Wemmenhove 40 jarige jubilaris bij operettevereniging Veendam-Wildervank

Door op dinsdag, 11 december, 2012 - 07:37


Voorzitter Eric ten Horn, met een glimmende Bert Wemmenhove en echtgenoot Lidy Wemmenhove

Door Eric ten Horn

40 JAAR -  Onlangs is Bert Wemmenhove lid van de van de operettevereniging Veendam-Wildervank tijdens een verenigingsavond in het zonnetje gezet vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap bij de actieve verenging.

Een geweldige mijlpaal voor de sympathieke Bert Wemmenhove die nog steeds wekelijks zijn party met veel enthousiasme meezingt in het koor. Bert heeft zich op diverse fronten vele jaren ook extra ingezet en zeer verdienstelijk gemaakt bij de vereniging en hij kreeg dan ook uit handen van voorzitter Eric ten Horn de zilveren boogspeld.

De volgend jaar, 55 jaar jubilerende operettevereniging is nu ook druk met de voorbereidingen van optredens in 2013.

Op vrijdag 11 januari zal weer traditioneel een wervelend nieuwjaarsconcert worden gegeven met als thema: Jubilerende Melodieën. Koor en solisten zullen een groot aantal verrassende melodieën ten gehore brengen uit de operette, opera en musicalwereld, waarvan velen u als zeer bekent in de oren zullen gaan klinken. Op deze avond in Cultuurcentrum vanBeresteyn is er na het succes van vorig jaar wederom weer een schitterend gastoptreden van de oudste leerlingen van het Winkler Prins.

In de maart staat de OVW weer als vanouds garant voor een 3-tal operette uitvoeringen. Met de keuze voor de geweldige mooie operette van Die Blume von Hawaii ( van Paukl Abraham) zal de vereniging het publiek zeker gaan vermaken. De uitvoeringen zijn op vrijdag 15 , zaterdag 16 en zondag 17 maart in Cultuurcentrum vanBeresteyn.

Voor zowel het nieuwjaarsconcert als de operettevoorstellingen zijn de kaarten vanaf heden dagelijks in de voorverkoop bij cultuurcentrum VanBeresteyn , Veendam