Overslaan en naar de inhoud gaan

Babydozen voor Serious Request

Door op maandag, 10 december, 2012 - 20:37

Door Mia van Selling-Wortelboer

Actie leerlingen Winkler Prins

WP - Om Serious Request te steunen maken de vmbo-leerlingen van Winkler Prins Veendam prachtige cadeaudozen voor aanstaande en jonge ouders met een leuke en praktische inhoud. Naast de al eerder aangekondigde actie van het produceren en verkopen van handgemaakte kerstboompjes, zijn ze nu ook volop aan de slag met de productie van babydozen.

Een van de begeleidende docenten, Didi Redjosentono, kwam op het idee bedrijven aan te schrijven om spullen beschikbaar te stellen voor de babydoos. Dit is een groot succes geworden. Er is met gulle hand inhoud beschikbaar gesteld. De leerlingen hebben de Serious Request babydoos gevuld met alle producten die beschikbaar zijn gesteld voor baby en ouder. De babydoos heeft een winkelwaarde van € 25,-, maar wordt door de leerlingen van Handel & Administratie voor € 5,- aangeboden.

De volledige opbrengst en eventuele extra donaties gaan naar Serious Request. Belangstellenden kunnen nu al vast een babydoos bestellen via http://winklerprinsinactie.nl/. Op een later tijdstip in december verkopen de leerlingen de babydozen ook in Winkelcentrum Autorama in Veendam.

De leerlingen en hun docenten zijn erg blij met de donaties van de verschillende bedrijven.