Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste nieuws Kartonnen Dooske Veendam

Door op maandag, 10 december, 2012 - 08:11

Door Kartonnen Dooske.

KARTONNEN DOOSKE - Om precies te zijn nog 8 dagen voordat de DJ's van Radio Parkstad officieel worden opgesloten door Burgermeester Ab Meijerman. De actie start op dinsdag 18 december tussen 09:00 en 10:00 uur, dit gebeurt op een spectaculaire manier. Wees hier bij aanwezig want dit wil je niet missen!

De organisatie is druk bezig om de laatste puntjes op de I te zetten. Alles moet straks immers vlekkeloos gaan verlopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, Het Rode Kruis "Het tegengaan van babysterfte over de hele wereld"!

Inmiddels kunnen we melden dat er weer een prominente Groninger heeft toegezegd mee te willen werken aan de actie. Oud RTV Noord presentator Engbert Gruben gaat ook zijn medewerking verlenen. De presentator van de bekende "Ethermarkt" komt op zaterdag 22 december tussen 11:00 en 13:00 uur langs om een soort van Ethermarkt te presenteren.

Luisteraars kunnen naar de studio bellen om spullen aan te bieden die ze niet meer gebruiken, we gaan ze via de radio verkopen. De opbrengst gaat naar het goede doel! Ook zullen we door middel van een veiling een colbert van Olympisch Judoka Henk Grol en een gesigneerd voetbal shirt van SC Veendam veilen. Ook hiervan komt de opbrengst ten goede aan het goede doel!

Mensen kunnen op vele manieren het goede doel steunen. Uiteraard via een vrije donatie, maar ook door een verzoekplaat aan te vragen. Dit kan door het woord KARTON gevolgd door een verzoekplaat te sturen naar 1008 (kosten zijn € 1,50) opbrengst gaat naar het goede doel.

De vaste klanten van Winkelcentrum Autorama in Veendam is het vast opgevallen, op de parkeerplaats staat een grote oud papier container die beschikbaar is gesteld door Van den Hende recycling. Mensen kunnen hier oud papier naar toe brengen, de opbrengst gaat naar het goede doel.

Ook de Albert Heijn in Winkelcentrum Autorama heeft een ludieke actie bedacht om het goede doel te steunen. Voor de winkel staten hele grote unieke "Coca Cola Truck" gemaakt van sixpack's cola blikjes. Deze worden op 21 en 22 december verkocht en hiervan gaat een gedeelte naar het goede doel!

Het goede doel steunen en kans maken op te gekke prijzen waaronder ook boodschappen pakket ter waarde van € 350,-? Ook dat is mogelijk tijdens de actieweek!

Bij Kapsalon Marcel, Henk ten Hoor en Dixons in het winkelcentrum zijn voor slechts € 2,- loten te koop, u maakt kans op leuke prijzen en u steunt het goede doel! 2 Vliegen in 1 klap!

Komende zaterdag gaan de 4 DJ's de studio in om samen met Feestzanger Arjan Veneman het Kartonnen Dooske Lied in te zingen, een nummer dat ongetwijfeld een hit gaat worden in noord Nederland!

Arjan Veneman is overigens niet de enige artiest die gezellig naar de Veendammer Glazenhuis variant komt. Ook komen Jody Berghuis, Henk Wijngaard, René Becker en vele anderen!

Wil jij ook komende week op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Ga dan naar www.kartonnendooske.nl of volg Het Kartonnen Dooske op Twitter: @KartonnenDooske