Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal

Door op maandag, 10 december, 2012 - 08:06

Door Jacob Kuipers

ZAALVOETBAL - Afgelopen week werd er in de hoofdklasse en overgangsklasse niet gespeeld.

In de eersteklasse werden twee wedstrijden gespeeld en daar won Grandcafè Rembrandt met 6-1 van QB Onderdelenshop. Vib Netwerken won van ZTK met 5-1.

Ook in de tweedeklasse werden twee wedstrijden gespeeld. Daar won Fysio Jan Veen met 6-1 van Team Carambole en onderin won FC. Titanium van Afterbeat met 5-1. FC Titanium staat nu zes punten voor op Afterbeat.

In de derdeklasse zorgde Broekema bijna voor een stunt tegen Beste Hypotheek. Beste Hypotheek kwam op een 1-0 voorsprong en Broekema maakte direct weer gelijk en zo ging het ook bij de 2-2. Ben de Haan maakte vanaf de aftrap met een prachtige solo een mooi doelpunt en de stand was weer gelijk. Maar toch kwam Beste Hypotheek ijzersterk terug en won de partij toch nog met 3-2. Reyes won met 6-4 van Team 49' er's. DWS /v.d. Kooi zette Surfit/Kappa met 3-2 op zij. Dat was een duel wat om de tweede plaats ging. Broekema verloor vrijdag van GHV/Axinte met 2-1.

De komende week begint ook de strijd om de beker en op 17 december zijn de laatste wedstrijden van het jaar 2012. Het zaalvoetbal begint weer op vrijdag 11 januari 2013.