Overslaan en naar de inhoud gaan

Zandstra schaatsen als nieuw assortiment bij Watersportbedrijf Vertrouwen.

Door op vrijdag, 7 december, 2012 - 12:48

SCHAATSEN - Watersportbedrijf Vertrouwen verkoopt al ruim 35 jaar watersportartikelen. Naast boten, motoren en bootaccessoires de duik- en snorkel benodigdheden.

Al een aantal winters heeft de familie Visser aan de verkoop van schaatsen gedacht in hun winkel. De combinatie met schaatsen is voor hen vrij logisch omdat het eigenlijk ook een vorm van watersport is.

De winter is relatief een rustige periode voor de watersporters, daardoor kan de familie klanten voor schaatsen erg goed bedienen en advies geven.

Ook is het schaatsen zelf een hobby binnen de hele familie, dus vandaar dat we ons ook hier thuis voelen om deze nieuwe tak op te nemen in het assortiment van Watersport Vertrouwen.

Vanaf deze week is het dan zover; de eerste zending gloednieuwe Zandstra schaatsen is binnengekomen bij Watersportbedrijf Vertrouwen in Wildervank. En kunt u vanaf deze week voor uw Zandstra schaatsen bij Watersportbedrijf Vertrouwen terecht.

Tevens kunt u uw oude schaatsen inruilen. Maar ook voor het slijpen van schaatsen kunt u bij Waterspotbedrijf Vertrouwen terecht.