Overslaan en naar de inhoud gaan

Night of the Guitars op zaterdag 5 januari 2013 bij Parkzicht in Veendam.

Door op donderdag, 6 december, 2012 - 08:00

Door Bé Wever.

NIGHT OF THE GUITARS - Op zaterdag 5 januari 2013 is er alweer de 7e binneneditie van Night of the Guitars in Veendam en wordt belangeloos verzorgd door de geluidstechnicus van GD Sound uit Weiteveen en muzikanten uit Veendam.

De opzet blijft hetzelfde, de muzikanten kiezen uit hun eigen platen/cd collectie 1 of 2 favoriete gitaar nummers en deze zullen op 7 januari worden gespeeld door de muzikanten in willekeurig bezettingen, in vergelijk met vorig jaar zijn er alleen maar nieuwe nummers.

De 7e binnen editie is voor het 2e jaar neergestreken in Hotel Parkzicht aan het Museumplein te Veendam.

De veranderingen zijn: Rolf Perdok is dit jaar niet aanwezig hij toert in december en januari met zijn band "The Charm The Fury" in Engeland. Edwin Jongedijk (Taneytown) is weer terug zo ook Frank Giordano (ex Brandos) woonachtig in New York maar getrouwd met een Veendamse.

Er is wederom een entree van € 5,00. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de verkoop omdat de muzikanten en medewerkers zelf een groot gedeelte van de kaarten op souperen voor familie en bekenden.

Voorverkoop is deze week gestart bij Hotel Parkzicht aan het Museumplein te Veendam.

De muzikanten die er de 5e januari 2013 bij zijn, zijn: Everhard Sprik, Nick Cramer, Evert Erents, Marcel van Mook, Marianne v.d. Velde, Marcel Wolthof, Ad Antonisse, Bé Brakke, John Kruisman, Gerrie Wolthof, Antoinette Bolt, Eddy Tokromo, Peter Bloem, Harbert Grezel, Koos Cramer, Irene Wilkens, Henk Nieborg, Frank Giordano en Edwin Jongedijk