Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinterklaas kent Kartonnen Dooske!

Door op dinsdag, 4 december, 2012 - 10:00

Door Kartonnen Dooske

KARTONNEN DOOSKE - Tijdens het flyeren afgelopen zaterdag in Winkelcentrum Autorama was het weer gezellig druk, wat wil je ook in de week voor de goedheiligman verjaart.

Wat ons wel verbaasde was dat Sint al in Spanje op de hoogte was van Het Kartonnen Dooske. Hij draagt het goede doel een bijzonder warm hart toe als vriend van alle kinderen en wenst dan ook het beste voor dit "superevenement".

Sint liet verder weten dat hijzelf helaas niet aanwezig kan zijn tijdens het evenement maar dat hij zeker aan zijn collega, de kerstman, nogmaals zal doorgeven dat hij zeker langs moet komen.

Het Kartonnen Dooske is een goede doelen actie georganiseerd door Winkelcentrum Autorama en Radio Parkstad uit Veendam. 4 DJ's van Radio Parkstad gaan van 18 t/m 22 december 24 uur per dag live radio maken vanuit een doorzichtige trailer die te staan komt op de parkeerplaats van Autorama. Deze actie is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Rode Kruis "Help het tegengaan van babysterfte over de hele wereld".

Luisteraars en bezoekers kunnen tegen betaling een verzoekplaat aanvragen, het geld wat hiermee binnenkomt gaat uiteraard naar het goede doel. Bedrijven kunnen reclamezendtijd kopen, de opbrengst gaat naar het goede doel. Wil jij als bedrijf meeliften op het succes van Het Kartonnen Dooske en reclame zendtijd kopen waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat? neem eens vrijblijvend contact met ons op via reclame@kartonnendooske.nl

Het laatste nieuws is te vinden op www.kartonnendooske.nl en via Twitter @kartonnendooske.