Overslaan en naar de inhoud gaan

Inloophuis Veendam gaat verhuizen

Door op vrijdag, 30 november, 2012 - 07:43

Door Sieneke Siemens

VERHUIZEN - Het inloophuis Love Eat Pray is nu ruim een jaar open. Een vaste groep bezoekers uit Veendam en omgeving weet het Inloophuis te vinden. Het is opgezet voor mensen die de zondag een lange dag vinden om door te komen. Waar anderen gezellig bij familie of vrienden op bezoek gaan, zouden zij het fijn vinden ook een warme ontmoetingsplek te hebben. Een plek waar zij zichzelf kunnen zijn. Waar zij zich niet ondergesneeuwd voelen door anderen.

Met ingang van 2 december 2012 heeft het Inloophuis een nieuw onderkomen. Gasten zijn vanaf die dag welkom in Buurthuis 't Spoordok, Lloydsweg 2 in Veendam. De openingstijden zijn hetzelfde gebleven. Bezoekers zijn welkom vanaf 16.30 tot 19.15 uur. Rond zessen wordt er gegeten, voor soep en brood wordt gezorgd. Voor deze maaltijd wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Het inloophuis, een initiatief van christenen in en rond Veendam, wordt gerund door vrijwilligers. Praktisch gezien betekent dit onder meer dat we afhankelijk zijn van giften en donaties. Wie meer wil weten of misschien zelf wil meewerken kan informatie verkrijgen via inloophuisveendam@gmail.com.

Wilt u dit werk voor onze naasten financiƫel ondersteunen, dan kunt u op ditzelfde mailadres vragen naar de mogelijkheden. Ook kunt u giften (fiscaal aftrekbaar) overmaken naar ABN-Amro bankrekening 45.92.09.965 van Jeugd met een Opdracht te Heerde, o.v.v. Inloophuis Veendam.

Namens alle bezoekers alvast hartelijk dank!