Overslaan en naar de inhoud gaan

Wipe out in Sorghvliethal en Parkstadhal Veendam

Door op dinsdag, 27 november, 2012 - 21:47

WIPE OUT - Stichting Afterbeat heeft voor 28 december een grote Wipe Out in Tropiqua en de Sorgvliethal georganiseerd. Elk jaar is de stichting actief in het Indoorcentrum met elke keer weer een andere activiteit. Dit jaar is er gekozen om een fantastische Wipe Out te organiseren. In de zomer van 2011 had Stichting Afterbeat ook een grote Wipe Out georganiseerd in Borgerswold. Echter door omstandigheden lukte de stichting het niet om het weer in de zomer te organiseren.

Mede door subsidies van het Wildervankfonds en Leader for Leader van de provincie Groningen is het toch gelukt om in 2012 nog op de valreep een Wipe Out te organiseren. Tropiqua en de Sorghvliethal in Veendam zijn beide gedeeltelijk afgehuurd om jongeren een fantastische dag te bezorgen samen met hun vrienden! Voor slechts €5,- p.p. ga jij met je vrienden de uitdaging aan om andere teams te verslaan op de stormbaan, klimwand, pannakooi en andere spectaculaire parcoursen! Ook is er naast de Wipe Out op 28 december het vertrouwde zaalvoetbaltoernooi in de Parkstadhal.

Wil jij samen met je vrienden meedoen deze dag? Meld je dan aan via: www.stichtingafterbeat.nl en geef je team op! En voor slechts €2,50 extra p.p. krijg jij en je team ook nog patat met een frikandel of kroket erbij. Ook heb je de rest van de dag vrije toegang in het zwembad van Tropiqua!