Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinterklaasintocht Veendam finalist Gouden Pepernoot!

Door op dinsdag, 27 november, 2012 - 09:00

SINTCENTRALE  Afgelopen week  heeft de stichting Sintcentrale in Veendam het goede nieuws ontvangen dat de Sinterklaasintocht van Veendam, welke zij hebben georganiseerd, finalist is in de race voor de Gouden Pepernoot beste intocht van Nederland! Tot en met 5 december kan er nog gestemd worden op dit enorm geslaagd evenement. Op 6 december worden tijdens het goudenpepernootgala de winnaars bekend gemaakt.

De Gouden Pepernoot is een onderscheiding welke wordt uitgereikt aan organisaties en personen die de Sinterklaastraditie een warm hart toedragen. De award is voor Sinterklaas fanaten vergelijkbaar met bijvoorbeeld de televizier-ring.

Meer dan 80 intochten hebben zich gepresenteerd aan de jury van het Gouden Pepernoten Gala, waaruit 10 plaatsen genomineerd zijn. Het feestelijke nieuws dat Veendam, samen met Elburg, Roermond, Doetinchem en 2011 winnaar Bovenkarspel als finalist uit de bus is gekomen, is met veel vreugde ontvangen bij de Sintcentrale in Veendam.

De organisatie van de stichting Sintcentrale is iedereen heel erg dankbaar voor hun stem, wat betekend dat Veendam nu al de beste intocht van Noord Nederland is, maar de beste van heel Nederland wil worden. Daarom willen wij iedereen vragen zoveel mogelijk stemmen uit te brengen voor de intocht van Veendam op de website www.goudenpepernoot.nl !