Overslaan en naar de inhoud gaan

Steeds meer actie van Kartonnen Dooske

Door op donderdag, 22 november, 2012 - 19:20

BEKENHEID - Dat de goede doelen actie Het Kartonnen Dooske een steeds grotere bekendheid krijgt staat vast! En dat de actie een succes gaat worden kunnen we nu eigenlijk al zeggen!

Steeds meer mensen zetten zich in om voor de actie Het Kartonnen Dooske en dus voor het goede doel; "het tegen gaan van babysterfte over de hele wereld" van Het Rode Kruis acties op te starten.

Waar de organisatie best trots op is is het feit dat judoka en oud Veendammer Henk Grol een colbert beschikbaar stelt die hij gedragen heeft tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2008 in Peking! Deze gaan we veilen en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel!

Tijdens de olympische spelen van 2008 in Peking haalde Grol de halve finalewaarin hij werd uitgeschakeld door de Kazach Askhat Zhitkeyev. Vervolgens won hij de wedstrijd om de bronzen medaille.

Over judo gesproken; de Judo School in Veendam gaat lege flessen inzamelen en willen op deze manier zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel.

Ook is er een slijterij in Veendam die een fles wiskey van het merk Laphroaig gaat veilen voor het goede doel. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.kartonnendooske.nl

Verder kunnen wij u melden dat we weer een bekende Nederlander hebben gevonden die de actie op muziekaal gebied gaat ondersteunen. Niemand minder dan Henk Wijngaard komt naar Veendam en gaat de 4 DJ's in het Kartonnen Dooske bezoeken. Ook zal hij een mini concert geven!

Een overzicht van alle acties die bij ons bekend zijn kun je vinden op www.kartonnendooske.nl. Ben jij ook bezig met een leuke ludieke actie laat dit ons weten en wie weet sturen we een verslaggever langs!

Het Kartonnen Dooske is een goede doelen actie georganiseerd door Winkelcentrum Autorama en Radio Parkstad uit Veendam. 4 DJ's van Radio Parkstad gaan van 18 t/m 22 december 24 uur per dag live radio maken vanuit een doorzichtige trailer die te staan komt op de parkeerplaats van Autorama. Deze actie is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Rode Kruis "Help het tegengaan van babysterfte over de hele wereld".

Luisteraars en bezoekers kunnen tegen betaling een verzoekplaat aanvragen, het geld wat hiermee binnenkomt gaat uiteraard naar het goede doel. Bedrijven kunnen reclamezendtijd kopen, de opbrengst gaat naar het goede doel. Wil jij je als bedrijf helpen en door middel van een reclamespot een grote doelgroep bereiken? neem dan eens vrijblijvend contact op met de organisatie via reclame@kartonnendooske.nl

Het laatste nieuws is te vinden op www.kartonnendooske.nl en via Twitter @kartonnendooske.


Colbert Henk Grol