Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendammer Winkelaward 2012

Door op dinsdag, 20 november, 2012 - 22:00

WINKELAWARD – In Brasserie Wildervanck werd dinsdagavond 13 november de winnaar bekend gemaakt van de Veendammer Winkelaward 2012. Veendammer Winkelaward Twee weken lang kon het winkelend publiek in Veendam zijn stem uitbrengen op de winkeliers die deelnamen aan de verkiezing van de leukste of meest klantvriendelijke winkel.

Stemmen
In alle deelnemende winkels lagen stembriefjes, maar er kon ook worden gestemd op Facebook. Sommige winkeliers doken er bovenop en voerden actief campagne. In de winkel én online. Anderen rekenden op hun trouwe klantenkring en ‘bewerkten’ vooral de klanten die in de zaak kwamen.

Verpletterend gewonnen
En de winnaar van de Veendammer Winkelaward 2012 is… KAPSALON MARCEL. Ze hadden bijna 1.000 stemmen meer dan de nummer twee en hebben daarmee dik gewonnen. “Geweldig!” aldus Sandra en Marcel. “We hebben een zaak aan de Middenweg en één in Autorama. Dat leek ons in het begin een nadeel. De meeste deelnemers zaten immers in het centrum van Veendam. Dat zoveel mensen op ons hebben gestemd geeft wel aan dat we ons daar geen zorgen over hadden hoeven maken. Bedankt allemaal!”

Meer over de Veendammer Winkelaward http://www.veendammer.nl