Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanavond de wedstrijd Veendam - Fortuna Sittard een voorbeschouwing en meer...!

Door op vrijdag, 9 november, 2012 - 13:41

Nieuwsbrief SC Veendam 

Voorbeschouwing Gert Heerkes
‘Ik denk dat wij vanavond een duel voorgeschoteld krijgen dat in veel opzichten zal lijken op de wedstrijd tegen MVV Maastricht. Fortuna Sittard is in staat om zeer compact te spelen, goed georganiseerd is en snel kan omschakelen. Zij zullen proberen om ons het spel te laten maken, maar daar zijn wij toe in staat. De laatste weken boeken wij prima resultaten. We verkeren in vorm en onze organisatie staat ook degelijk. Kortom, het wordt een interessante krachtmeting. En winnen wij, dan gaan we mogelijk ook leuk meedoen in de strijd om de tweede periode.'

Aanvang 20.00 uur.
Kassa's open: 18.45 uur.

Rentree Cijntje op verjaardag
Uitgerekend op zijn verjaardag (vandaag wordt hij 32) viert Angelo Cijntje zijn rentree bij de selectie van SC Veendam. Na een afwezigheid van ruim negen maanden is hij voor het eerst weer opgenomen in de wedstrijdselectie van trainer Gert Heerkes. Angelo speelde kortgeleden een speelhelft tijdens een oefenduel tegen ACV. Afgelopen maandag kwam hij met Jong FC Groningen een uur in actie tegen Jong FC Utrecht. Dat verliep allemaal zonder problemen. Niets stond Heerkes dus in de weg om nu een beroep te doen op Cijntje.

Promotiedagen
SportClub Veendam was dinsdag en woensdag als vanouds vertegenwoordigd tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland in Martiniplaza. Onze club betrok ditmaal een gezamenlijke stand met de naburige golfclub De Compagnie. Aldaar, maar ook elders op de beursvloer, had onze commerciële afdeling onder leiding van commercieel manager Aries Platje, talrijke contacten met sponsors en geïnteresseerde bedrijven. Diverse ondernemers zijn door SC Veendam uitgenodigd voor de wedstrijd van morgenavond.

Mobiele Eenheid oefent rond stadion
Deze week oefent de politie intensief in en rond het stadion van SC Veendam. Pelotons van de Mobiele Eenheid worden getraind in het begeleiden van supporters en het uiteen halen van supportersgroepen. De politie start de oefening op het treinstation van de Parkstad om nadien de fans op zo ordentelijk mogelijke wijze naar de Langeleegte te leiden.

Gift ‘Doneer een Beer'
De selectie, technische staf, directie en medewerkers van SportClub Veendam hebben vorige week een bedrag gedoneerd ten bate van de actie ‘Doneer een Beer', die het bedrijf Kijlstra Beton uit Veendam in samenwerking met Radio Continu op gang heeft gebracht. Insteek van de actie is dat alle kinderen die in het ziekenhuis liggen een knuffelbeer krijgen. Kijlstra heeft naast de landelijke actie ook regionale binding gezocht via het Martini Ziekenhuis in Groningen en het UMCG. Er volgt een donatie voor de kinderverbandkamer van het brandwondencentrum en het UMCG krijgt een bijdrage voor wetenschappelijk onderzoek bij de afdeling kinderoncologie.