Overslaan en naar de inhoud gaan

NLdoet 2013, heel Nederland doet mee!

Door op woensdag, 14 november, 2012 - 06:00

NLdoet is de grootste vrijwilligeractie van Nederland en activeert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Heeft u nog een klus, maar te weinig handen om het te doen? Dit is uw kans! Meld uw klus aan op www.nldoet.nl en laat iedereen in uw omgeving weten dat u vrijwilligers nodig heeft om uw klus te klaren. Voor u het weet heeft u buurtgenoten binnen. Vorig jaar waren zo'n 300.000 Nederlander actief. In 2013 wil het Oranje Fonds nog meer mensen op de been. Doe dus ook mee!

Heeft u onvoldoende financiële middelen voor uw klus? Het Oranje Fonds kan daarbij helpen met een bijdrage tot 450 euro, bijvoorbeeld voor materialen zoals verf, beplanting of hout. Het Oranje Fonds heeft 1.5 miljoen beschikbaar, maar wees er snel bij want op = op. Het speciale aanvraagformulier en complete voorwaarden staan op www.nldoet.nl

Meld uw klus aan op www.nldoet.nl en ontvang het NLdoet promotiepakket. Begin februari start de grote, landelijke mediacampagne. Hierin roept NLdoet op om deel te nemen aan NLdoet. Zorg dat uw klussen op de site zichtbaar zijn voor geïnteresseerde klussers!

Mocht u vragen hebben over NLdoet, neem dan contact met ons op!
Steunpunt Maatschappelijke Stage / project NLdoet
Bijka Scholtens (bscholtens@compaenveendam.nl)
Canan Akcora (cakcora@compaenveendam.nl)
Annique Panman (apanman@compaenveendam.nl)
Telefoon 0598-698119