Overslaan en naar de inhoud gaan

Een must voor Queen-liefhebbers: Rock4 op vrijdag 16 november in vanBeresteyn

Door op dinsdag, 13 november, 2012 - 06:02

MUZIEK -  Een must voor Queen-liefhebbers: Rock4 op vrijdag 16 november in vanBeresteynQueen: a Night at the Opera Remastered is de titel van de voostelling van deze geweldige band. Ze stonden al enkele jaren op het wensenlijstje van vanBeresteyn en dit seizoen komen ze dan eindelijk: de mannen van de vocale rockgroep Rock4.

Ze vertolken het meest legendarische album van de Engelse band Queen. Vocal Quartet Rock4 gaat deze uitdaging aan in A Night at the Opera Remastered. In deze show interpreteert Rock4 dit meesterwerk op geheel eigen, sublieme wijze. Klassiek, rock, pop en a capella met elkaar verenigd.
De show bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende nummers van deze band, zoals Killer queen, You take my breath away, Somebody to love en Under pressure. Verder worden alle nummers van het befaamde album A Night at the Opera gezongen op de welbekende en unieke wijze van Rock4. Uiteraard met als sluitstuk een gewaagde uitvoering van de klassieker onder de klassiekers, Bohemian rhapsody.

Dit theaterconcert begint om 20.15 uur, reserveren kan via www.vanberesteyn.nl of 0598 634566.