Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Meijerman gaat DJ's opsluiten in Kartonnen Dooske

Door op woensdag, 7 november, 2012 - 15:55

Ingezonden door PR team Kartonnen Dooske

DOOSKE - Dat de goede doelen actie Het Kartonnen Dooske van Radio Parkstad en Winkelcentrum Autorama een groot succes gaat worden blijkt uit het feit dat er steeds meer aanmeldingen komen bij de organisatie van acties die opgestart worden door scholen en verenigingen.

Zo gaat de MGR. Bekkerschool uit Veendam een kerstmarkt organiseren waarvan de opbrengst gedeeltelijk ten goede komt aan de actie Het Kartonnen Dooske! Een overzicht van alle acties is te vinden op de websitewww.kartonnendooske.nl Mochten er bij verenigingen, scholen of waar dan ook acties opgestart worden voor het goede doel laat het ons dan zeker weten, jou actie krijgt dan een plaatsje op de website en de kans is groot dat wij een verslaggever langs sturen!

Dat de acties inmiddels ook bekendheid heeft gekregen bij politiek Veendam blijkt uit een live interview met niemand minder dan de burgervader, de heer Meijerman. "Het is een prachtig mooie actie, een leuk initiatief. Ik vind het moedig om voor een goed doel met 4 DJ's 5 dagen 24 uur per dag opgesloten te zitten, dat is nog al wat!" aldus Meijerman.

Uiteraard moeten de 4 DJ's op dinsdag 18 december officieel worden opgesloten in "het Dooske"! Die vraag is dan ook uiteraard gesteld, Meijerman hoefde daar niet lang over na te denken; "Ja nou kijk wat is er mooier dan mensen te mogen opsluiten, vroeger mocht de Burgermeester dat nog doen, toen zat er onder het gemeentehuis nog een gevangenis. Dus ik verheug me er op dat ik jullie mag opsluiten!"

De afgelopen 2 zaterdagen is er zelfs een heus promotie team van het Kartonnen Dooske aanwezig in Winkelcentrum Autorama om flyers uit te delen en om mensen te woord te staan over deze bijzondere actie! Heb jij een brandende vraag? Stel hem aan het Promotie team die elke zaterdag tussen 12:00 en 17:00 aanwezig zijn! Ook is de kans groot dat er ook een DJ die het Kartonnen Dooske in december gaat betreden aanwezig is.

Ook kunnen we melden dat de SMS service van het Kartonnen Dooske inmiddels actief is, dit betekend dat jij door middel van 1 SMS al kunt helpen! Stuur het woord Karton (spatie) Je bericht, bijvoorbeeld een korte reactie op deze goede doelen actie naar 1008! (kosten € 1,50) Opbrengst gaat naar het goede doel!

Het Kartonnen Dooske is een goede doelen actie georganiseerd door Winkelcentrum Autorama en Radio Parkstad uit Veendam. 4 DJ's van Radio Parkstad gaan van 18 t/m 22 december 24 uur per dag live radio maken vanuit een doorzichtige trailer die te staan komt op de parkeerplaats van Autorama. Deze actie is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Rode Kruis "Help het tegengaan van babysterfte over de hele wereld".

Luisteraars en bezoekers kunnen tegen betaling een verzoekplaat aanvragen, het geld wat hiermee binnenkomt gaat uiteraard naar het goede doel. Bedrijven kunnen reclamezendtijd kopen, de opbrengst gaat naar het goede doel. Ook is de organisatie nog op zoek naar sponsoren. Wil jij je als bedrijf aanmelden dan kan dit via reclame@kartonnendooske.nl

Het laatste nieuws is te vinden op www.kartonnendooske.nl en via Twitter @kartonnendooske