Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op maandag, 5 november, 2012 - 20:42

ZAALVOETBAL - De hoofdklasse lijkt een spannend seizoen te gemoed gaan. Maandag werd Visser Chauffeurs - Sportcentrum Ron Haans een hele mooie en spannende pot en uiteindelijk werd het 6-6. Ron Haans nam een twee nul voorsprong waarop Visser weer gelijkt maakte en het bleef een zeer spannende strijd tussen twee team die aan elkaar gewaagd waren. Nico Klunder scoorde vier maal voor Visser. Adviesunie lijkt ook op de goede weg door nu met 9-4 te winnen van J.Kuiper.

Ucarcars blijft het goed doen, ondanks dat er een aantal spelers zijn vertrokken naar de concurentie. Nu werd Tis Smid aan de zege kar gebonden door met 3-0 te winnen. Beautysalon Jannie won met veel moeite van TTK. Ze kwamen met 2 -0 voor en TTK kwam sterk terug naar 2-2 maar verloor alsnog met 3-2. O.G. Team 1 en MLS maakten er een leuke wedstrijd van en het werd uiteindelijk 2-2 wat ook terecht is.

In de overgangsklasse won Van Ringh/Gouden schaar met 12-2 van J.Meijer. Clias/v.d. Laan- Sandra's Hairstudio was wel erg spannend. Sandra's hairstudio speelde in een nieuw tenue en had het heel moeilijk tegen Clias. Sandra's hairstudio won in de laatste minuut alsnog met 4-3 waar ook Sandra's hairstudio als sponsor aanwezig was en ook erg genoot van haar team. Eetcafe Rembrandt won van Pizza Mamma Mia met 13-1. Steeds als Pizza Mamma Mia mee doet om de bovenste plaats wordt er verloren.

In de eersteklasse blijft Draaier Schilders bovenaan staan. Nu werd naaste belager Grandcafe Rembrandt met 9-1 naar huis gestuurd. In de middenmoot won Sportplein van B&M met 3-1. Euromail had veel moeite met ZTK Kolham en won met 7-6. Bareveld verloor ook zijn zesde wedstrijd van Bijmolt met 8-1 dat hiermee zijn eerste wedstrijd won.

In de tweedeklasse won Fysio Jan Veen van Kruit & Kramer met 5-3 en blijft hiermee in het spoor van Partycentrum Joenne dat ook won met 10-3 van Team Carambole. Calker/Heikens won met 4-2 van Fc. Titanium. Buurke Bestrating dat dacht het best wel mee kon komen in de tweedeklasse, maar verloor ook nu weer. Nu werd met 3-2 van Vireau Bloemen verloren. Glasgarage 2 won met 2-1 van Klusfabriek.

In de derdeklasse had Van de Veen Kantoormeubelen geen ‘kind' aan AVEBE dat met 9-1 ‘kopjeonder' ging. Koploper Beste hypotheek won van Team 49 ers met 6-1 en DWS/ Drukkerij Van de Kooi won nipt van NVL met 3-2. Smurfit/Kappa heeft inmiddels weer een aantal nieuwe spelers erbij en dat is ook te zien in de stand. Nu werd er gewonnen van Broekema met 5-2.