Wederom gelijkspel voor Veendam 1894 (zon)

Door op maandag, 5 november, 2012 - 19:00

Ingezonden door VV 1894

VOETBAL - Veendam 1894 heeft afgelopen zondag alweer voor de vierde keer achter elkaar gelijkgespeeld. In eigen huis kwam de ploeg van trainer/coach Hans Kamphuis niet verder dan 1-1 tegen SVV'04. De toeschouwers aan De Langeleegte werden voor rust niet verwend door de beide ploegen. Met name Veendam 1894 speelde slordig en futloos en wist weinig te creëren. Het gevolg was een veldoverwicht van SVV'04 en dat resulteerde na een half uur spelen in de 0-1. Mark Kuipers scoorde beheerst nadat hij via een briljante steekpass werd vrijgespeeld. In de 2e helft speelde Veendam 1894 een stuk sterker dan voor de pauze. Met meer opportunisme werden de gasten uit Schoonebeek onder druk gezet. Het duurde echter tot de slotfase voordat deze dadendrang werd beloond met de gelijkmaker. In de 85e minuut scoorde Bart Eikens op fraaie wijze door de bal hard en diagonaal in de bovenhoek te schieten. Al met al een verdiend gelijkspel waarbij SVV'04 voor rust de betere was en Veendam 1894 in de 2e helft de gelijkmaker wist af te dwingen door iets feller en gretiger voor de dag te komen. De geelzwarten staan momenteel op een 5e plek in de razend spannende 3e klasse D en moeten volgende week op bezoek bij het sterke Raptim.