Overslaan en naar de inhoud gaan

Sport- en spelinstuif voor senioren

Door op zaterdag, 3 november, 2012 - 06:50

50+ - Op dinsdag 13 november 2012 vindt er weer een sport- en spelinstuif voor senioren plaats. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte uitgenodigd voor deze gezellige middag. De instuif vindt plaats in de Sorghvliethal in Veendam en wordt georganiseerd in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).

Activiteiten
Gedurende de middag kan men deelnemen aan verschillende activiteiten. Zoals dynamic tennis, sjoelen, darten, tafeltennis, knotshockey, enz. Er is tijdens deze middag voor iedereen wat wils. Zowel voor de actieve als minder actieve 50-plusser is er van alles te doen. De instuif duurt van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats in de Sorghvliethal aan Jan Salwaplein 3 in Veendam. Het dragen van sportieve kleding wordt sterk aanbevolen en het dragen van sportief/ schoon schoeisel is verplicht.

Aanmelden
Deelnamekosten zijn €1,- plus de kosten voor het gebruik van een consumptie tussentijds of na afloop. De middag wordt georganiseerd vanuit het ouderenwerk Compaen, team sport van de gemeente Veendam en de GALM-groepen Veendam/ Wildervank.
Heeft u zin gekregen in deze gezellige en sportieve middag? Meld u dan aan vóór dinsdag 13 november 2012 door te bellen met t. 0598-652302 of te mailen naar: annewil.schreuder@dekompanjie.nl.