Overslaan en naar de inhoud gaan

Plein Veendam/Pekela presenteert zich op Promotiedagen

Door op donderdag, 1 november, 2012 - 21:24


Archieffoto 2011

Kick-off project Operator met Erwin de Vries en motorcoureur Jasper Iwema te gast op Plein Pekela/Veendam

PROMOTIE
 - Op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2012 is het weer zover: dan vinden de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland plaats in Martiniplaza Groningen. Ook dit jaar in aanwezigheid van Plein Veendam/Pekela, georganiseerd door Oostboog Bedrijvenlocaties. De gemeenten Veendam en Pekela en Oostboog Bedrijvenlocaties presenteren zich gezamenlijk in één stand. Op het plein staan dit jaar 25 deelnemers. Tijdens de opening van het plein wordt de kick-off gegeven voor het provinciebrede Project Operator.

Officiële opening plein Veendam/Pekela
Op dinsdag 6 november 2012 om 12.00 uur wordt het Plein Veendam/Pekela geopend. Tijdens deze opening zal het startsein voor het Project Operator gegeven worden. In verband met de vervangingsvraag (vergrijzing) binnen de procestechniek hebben de overheid, bedrijfsleven en onderwijs de handen ineen geslagen om aan de toenemende vraag van personeel in deze branche te kunnen voldoen. Insteek is om 1 februari 2013 te starten met de opleiding Procestechniek. Werving en selectie zal vanuit de gehele provincie gaan plaatsvinden. De opening wordt muzikaal begeleid door de Groningse zanger Erwin de Vries, die speciaal voor dit project een lied heeft geschreven.

Tal van activiteiten
Tijdens de beursdagen zijn er verder tal van activiteiten op het plein in de stands van de deelnemers. Zo kunnen bezoekers tijdens de beurs hun geluk beproeven in de stand van Lucky Star. Bij de gezamenlijke stand van Golfclub de Compagnie en SC Veendam zullen de spelers en technische staf beide beursdagen langskomen en bezoekers maken kans op green fee kaarten.

Jasper Iwema
Motorcoureur Jasper Iwema (uitkomend in het FIM wereldkampioenschap motorwegrace) is beide dagen te gast op het Plein Pekela/Veendam. De coureur is met zijn Moto3-machine te vinden op de stand van Werkplein Oost-Groningen waar hij als ‘ambassadeur' optreedt van het ‘TT Holland House'. Iwema is de meest succesvolle Nederlander in de 125cc/Moto3-categorie van de laatste vijftien jaar en hoopt met zijn aanwezigheid bij het Groningse bedrijfsleven de aandacht te vestigen op zijn thuisrace, de jaarlijkse Dutch TT en de mogelijkheid de Grand Prix van Nederland als VIP te beleven.

Plein Veendam/Pekela in de Borgmanzaal
Het Plein Veendam/Pekela is te vinden in de Borgmanzaal. De beurs is geopend op dinsdag 6 november van 12.00 tot 22.00 uur en op woensdag 7 november van 10.00 tot 22.00 uur.  

Deelnemers Plein Pekela / Veendam
Becker Installatietechniek Nieuwe Pekela
Broekema Elektrotechniek Nieuwe Pekela
Bokma Klimaat B.V. Veendam
Drenth Installatietechniek Veendam
Faber Reklame Veendam
GGB Installaties Zuidbroek Zuidbroek
Goud Netwerken Veendam
Hotel Parkzicht Veendam
IMS Veendam
Ingenieursbureau Kwant Veendam
Koerts Dakwerken BV Nieuwe Pekela
Lucky Star Oude Pekela
Meilof Riks B.V. Veendam
Nivoba Veendam
Oldenburger Fritom Veendam
Oostboog Bedrijvenlocaties Veendam / Pekela
Gemeente Veendam Veendam
Gemeente Pekela Oude Pekela
Parkmanagement De Veenkoloniën Veendam
Peinemann Heftrucks Veendam Veendam
Pors Accountants Veendam
PPD EWS Veendam
Reisiger Glas en Schilderwerken Veendam
Santibri-Axender Veendam
SC Veendam Veendam
Golfclub De Compagnie Veendam
Werkplein Oost-Groningen Veendam / Pekela