Overslaan en naar de inhoud gaan

Theaterkunstenaar Fred Delfgaauw in vanBeresteyn

Door op vrijdag, 2 november, 2012 - 11:10

THEATER - Theaterkunstenaar Fred Delfgaauw laat publiek verbazen, ontroeren en applaudisseren op zondagmiddag 11 november In ‘Minder is meer' overrompelt Fred Delfgaauw zijn publiek met zijn theatrale hoogstandjes, fijne dosis humor en uit het leven gegrepen onwerkelijkheid. Hij bouwt personages op met niet meer dan een rubberen masker of een pruik op zijn hand, met een lap of een jurk erbij die de pratende figuur afmaakt.
Samen met regieadviezen van Karel de Rooij (Mini & Maxi) is gezocht naar de perfecte eenvoud waardoor Fred Delfgaauw, theatermaker en vertelkunstenaar, zichtbaarder wordt dan ooit. De droom van Fred Delfgaauw als theaterkunstenaar komt uit: "om met zo min mogelijk, zoveel mogelijk te zeggen". De speler brengt een mengelmoes van verhalen, poppenspel en cabaret. Daarmee hoort hij internationaal gezien in een rijke en succesvolle traditie, maar in Nederland is hij ongeveer uniek met deze theatervorm. De voorstelling is geschikt vanaf 16 jaar.

Aanvang 15.00 uur.
Kaarten zijn te reserveren via de site www.vanberesteyn.nl, telefonisch 0598- 634566 of bij de theaterkassa in Cultuurcentrum vanBeresteyn, Museumplein 5 Veendam.