Mager verlies Daring Dames 1

Door op donderdag, 1 november, 2012 - 10:51

Wedstrijdverslag 28/10 Daring Dames 1 - Kampen Dames 1

HOCKEY - Afgelopen zondag was Daring weer klaar voor de strijd. Onze tegenstanders uit Kampen stonden maar twee plaatsen onder ons. Daring begon de wedstrijd met hoogmoed.

Hoogmoed komt voor de val. Daring maakte er echt een potje van. Het samenspel van de Dames kwam niet tot haar recht. Slordige ballen en een lichtelijk concentratie gebrek leidde dan ook snel tot de eerste tegengoal. Onze keeper en Annelien de Bie probeerden de bal nog van de lijn te redden, maar de slidings waren tevergeefs. De 1-0 achterstand was een feit. Dit was een ‘wake-up call' voor onze Dames. Met een strak uitgevoerde aanval lukte het Petra de Boer een schot op vijandelijk doelgebied te lossen. Deze gelijkmaker trof doel: de stand was 1-1. Daring bleef hierna veel balbezit houden, maar door wederom een schoonheidsfoutje scoorde Kampen vlak voor rust de 2-1.

De tweede helft was voor Daring qua spel al een hele vooruitgang. Daring hield balbezit en slaagde erin de bal uit eigen cirkel te weren. Echter, ook met het aantal strafcorners dat we mee kregen, lukte het Daring niet om doeltreffend te spelen. Daring moest het doen met een mager verlies van 2-1.

Het is zonde dat Daring de 3 punten hier heeft laten liggen. Als we in het vervolg direct feller gaan spelen, zal Daring zien dat er hele andere resultaten geboekt kunnen worden. Als we daar aanstaande zondag in Hattem nou eens mee beginnen.