Overslaan en naar de inhoud gaan

Dynamic Tennis 50+ in de Sorghvliethal

Door op maandag, 29 oktober, 2012 - 18:51

50+ - Op vrijdag 2 november 2012 starten lessen dynamic tennis in de Sorghvliethal. De lessen zijn bedoeld voor 50-plussers en worden georganiseerd vanuit Compaen in samenwerking met team sport, gemeente Veendam. De lessen vinden wekelijks plaats in de maanden november t/m april.

Dynamic tennis is een uitdagende racketsport die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert in een nieuwe, dynamische sport. Het spel wordt met een lichte 'foambal' en een lichtgewicht racket gespeeld op een badmintonveld met het net op tennishoogte, volgens de spelregels van tafeltennis. Het spel is ontzettend gezellig om te spelen en werkt echt verslavend!

De lessen vinden plaats op vrijdag van 15.00 - 16.30 uur in de Sorghvliethal, Jan Salwaplein 1, Veendam. Kosten voor deelname bedragen € 2,- per les, contant te voldoen bij aanvang van de les. Gebruik van racket en ballen zijn hierbij inbegrepen. De lessen worden begeleid door de heer Van Dijk. Het dragen van sportieve kleding en schoenen wordt sterk aanbevolen.

Wilt u deelnemen aan de lessen dynamic tennis? Meld u dan aan door te mailen naar annewil.schreuder@dekompanjie.nl of te bellen met 0598-652302. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard ook altijd even bellen.