Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinterklaasintocht Veendam groter dan ooit! En verdient de Gouden Pepernoot, dus ga stemmen!

Door op vrijdag, 26 oktober, 2012 - 07:00

Tekst Mediapiet

SINTERKLAAS
- Met de presentatie in handen van Agent de Bok, gastoptredens van het duo Joris en Boris en natuurlijk Potloodpiet, Circuspiet en Bouwpiet. De Stichting Sintcentrale in Veendam is zeer trots iedereen te mogen meedelen dat de Mega Sinterklaasintocht in Veendam groter gaat worden dan ooit tevoren! Uit Spanje hebben wij vernomen dat Sinterklaas enorm veel zin heeft in zijn komst naar Veendam, en de pieten staan massaal in de rij om ook mee te mogen op de boot! Sinterklaas zal in Veendam uiteraard verwelkomd worden door de Burgemeester, duizenden kinderen, pappa´s, mamma´s, opa´s en oma´s, maar dit jaar ook door enkele speciale gasten.

Wij zijn vereerd te mogen aankondigen dat het duo Joris en Boris uit de bekende films als 'Sinterklaas en het raadsel van 5 december´ en ´Joris en Boris en het geheim van de tempel´ gastoptredens zullen verzorgen tijdens deze Mega Sinterklaas intocht van Veendam. De presentatie zal in handen liggen van Agent de Bok, ook bekend uit deze films, die er voor zal zorgen dat de intocht van Veendam vlekkeloos zal verlopen!

De Stichting Sintcentrale is ontzettend blij om dit grote feest mogelijk te kunnen maken voor alle kinderen van Veendam en omstreken en is zeer vereerd met de opnieuw ontvangen nominatie voor de Gouden Pepernoot 2012 voor beste intocht van Nederland!

Help jij ons dit jaar de Mega Sinterklaasintocht van Veendam de beste intocht van Nederland te maken? Stem dan op de intocht van Veendam als beste intocht op www.goudenpepernoot.nl. Wij willen iedereen van harte uitnodigen om de Mega Sinterklaasintocht van Veendam te komen bezoeken, de Sint te verwelkomen en met ons een groot feest te vieren.