Overslaan en naar de inhoud gaan

Openbare repetitie Veenkoloniaal Symfonieorkest na Meespeelmiddag op 4 november

Door op vrijdag, 26 oktober, 2012 - 06:45

VSO - Op zondagmiddag 4 november nodigt het Veenkoloniaal Symfonieorkest u van harte uit om de jaarlijkse openbare repetitie bij te wonen. Hiermee willen zij u graag een indruk geven hoe orkestleden o.l.v. hun dirigent Lubertus Leutscher, zich inspannen om een hoger muzikaal niveau te bereiken waardoor u nog meer zult genieten van deze concerten. Het volgende muziekwerk wordt hierbij gerepeteerd: -Symfonie no.9 ‘the new world' - Antonin Dvorák 
Deze openbare repetitie zal om 20.00 uur plaatsvinden in de Grote kerk, Torenstraat 80 te Wildervank nadat diezelfde middag -op genoemde locatie- voor de tweede keer een z.g. ‘Meespeelmiddag' wordt gehouden dat past in één van de doelstellingen van het VKSO. Hierbij zullen gevorderde enthousiaste amateurs - die een passie hebben voor het bespelen van een muziekinstrument- een onvergetelijke en unieke ervaring opdoen. Hen wordt n.l. een podium geboden om zich te presenteren met het voltallig Veenkoloniaal Symfonieorkest voor een concert van plm. 30 minuten dat vrij toegankelijk is.
Hierbij worden delen uit o.a. de Suite van Tannhäuser van Wagner en een muziekwerk uit de beroemde film ‘Pirates of the Caribbean gespeeld. Aanvang concert: 17.00 uur.