Spannend slot Bedrijven Tennis Toernooi 2012

Door op zondag, 21 oktober, 2012 - 21:56

1e plaats Heren Dubbel - BJJ Logistics

Tekst en foto's TC Veendam

TENNIS - Afgelopen weekend zijn de laatste wedstrijden in kader van het Bedrijven Tennis Toernooi gespeeld. Zoals al eerder aangegeven was een lange maar vooral gezellige competitie.
Halverwege de maand mei werd de aftrap gegeven en na 10 wedstrijddagen (vrijdagavond) zijn de uiteindelijke winnaars bekend geworden.

2e plaats Heren Dubbel - Valkema Sport

Voor aanvang van de wedstrijden waren de kaarten bij Dames Dubbel al geschud. Meijer Zorgbeheer werd de winnaar in deze categorie. Op de 2e plaats,met een gelijk aantal punten en in de wetenschap dat ze het enige team waren dat van Meijer Zorgbeheer wist te winnen eindigde L.M.N.G (Longartsen Maatschap Noordoost Groningen). De laatste dag wist Lathina Veendam "Complete for Women" beslag te leggen op de 3e plaats.

3e plaats Heren Dubbel - D"66 Veendam
Jaap van Slooten ontbreekt daarvoor in de plaats Alian Spelde

Bij de Heren Dubbel hadden vijf teams nog de mogelijkheid om eerste te worden. De klassement-aanvoerders op dat moment BJJ Logistics/Transportopdracht.nl maakte echter geen fouten en wist deze positie te behouden. Weliswaar werd op deze finaledag nog gelijk gespeeld tegen Valkema Sport (de uiteindelijke nummer twee), maar de opgebouwde voorsprong was dusdanig groot dat dit geen gevolgen had voor het kampioenschap. De 3e plaats werd een prooi voor D'66 Veendam. Bepalend hiervoor was de onderlinge confrontatie met Handelsonderneming Leon Mulder. Door winst stelde D'66 de derde plaats veilig.

1e plaats Dames Dubbel - Meijer Zorgbeheer

Bij de categorie Mix had de organisatie weer een goede inschatting gemaakt. De alles beslissende partij werd namelijk door de organisatie als laatste wedstrijd van het toernooi gepland. Deze wedstrijd betrof een treffen tussen de de teams van Mobilectra en Tandartsenpratijk Bocht Oosterdiep. Tandartspraktijk Bocht Oosterdiep begon met de wedstrijd met 3 punten achterstand. In de wetenschap dat er tijdens een wedstrijd 4 punten te behalen zijn, diende men dus beide sets te winnen. Het bleek een enorme spannende strijd te worden, waarbij Tandartspraktijk Bocht Oosterdiep de wedstrijd met de standen 5-1 en 4-3 wist te winnen en daarmee kampioen werd in de categorie Mix.