Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwsbrief SC Veendam

Door op donderdag, 18 oktober, 2012 - 20:00

De wedstrijd van vrijdag 19 oktober:
SC Veendam-De Graafschap
Aanvang: 20.00 uur
Kassa's open: 18.45 uur.


Voorbeschouwing Gert Heerkes
'Ik verwacht morgenavond een gelijkopgaande wedstrijd, waar ik ons beslist kansrijk acht. Wij zijn voor de buitenwacht misschien niet de favoriet. De Graafschap heeft een iets bredere selectie met wat meer routine, maar wij draaien op dit moment goed. In principe spelen we in dezelfde opstelling als tegen FC Volendam. Ik kan niet beschikken over Niek Loohuis die nog geblesseerd is en ook niet over Arjan Wiegers. Die is geschorst. Het spelbeeld zal veel overeenstemming hebben met de laatste thuiswedstrijd tegen Cambuur. Dus ik denk dat de supporters kunnen rekenen op een leuke pot voetbal.'

Sportieve samenwerking met De Zijlen
Morgen (19 oktober) ondertekenen bestuurder Hetty de With van De Zijlen en directeur Piet Scholtens van SC Veendam een samenwerkingsovereenkomst. De afgelopen maanden hebben mensen met een verstandelijke beperking, ondersteund door De Zijlen, schoonmaakwerkzaamheden verricht in en rondom het stadion van de SC Veendam. Voor de schoonmakers is het mooie aan deze locatie natuurlijk het gebouw zelf, maar ook de interactie met de spelers en overige medewerkers van de SC Veendam.

Dames in het nieuw
De vijf dames die namens SC Veendam fungeren als aanspreekpunt voor sponsors en gasten zijn volledig in het nieuw gestolen door Flair Mode. Dank zij een royale geste van eigenaresse Jacqueline Snijder gaat dit vijftal bijzonder stijlvol gekleed.
Jacqueline Snijder raakte afgelopen voorjaar (opnieuw) nauw betrokken bij SC Veendam via het nieuwe initiatief van de Veendamsche Vrouwen. Zij is mede-oprichter van deze groep.
‘Vanaf het moment dat wij met de Veendamsche Vrouwen een avond organiseerden tijdens een van de thuiswedstrijden, is bij mij weer het warme gevoel voor de club ontstaan', zo vertelt zij. ‘Het is er reuze gezellig en ik vind dat SC Veendam stappen in de goede richting zet. Via Flair Mode wilde ik ook graag concreet mijn steentje bijdragen. Ik denk dat dit op deze manier goed is gelukt.'

G-voetbaldag
SportClub Veendam houdt in de herfstvakantie, op woensdag 24 oktober, in samenwerking met KNVB disctrict Noord een G-voetbaldag. Het evenement aan de Langeleegte begint om 10.00 uur. Van 10.30 tot 12.00 uur staat er een training op het programma met medewerking van spelers en technische staf van onze club. Na de lunch worden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Rond 15.00 uur komt er dan een einde aan deze G-voetbaldag.

Op=Op Voordeelshop reikt Doutzen-shirts uit
Het Veendammer filiaal van Op=Op Voordeelshop in de Winkler Prinspassage haalde onlangs zo ongeveer alle nieuwmedia. De vestiging van zakenvrouw Esther Broek kocht namelijk alle beschikbare (en unieke) Doutzen Kroes-Kolonicioshirts op en dit zorgde voor veel publiciteit. Via een kassabonnetjesacties konden alle klanten van Op=Op Voordeelshop in Veendam een gooi doen naar deze tricots. Daarvan maakten honderden mensen gebruik. Ondertussen zijn alle shirts in het bezit van de winnaars. Onze Kolonist Angelo Cijntje mocht de tien beschikbare Doutzen-shirts overhandigen aan de gelukkige winnaars.